Päästjad sattusid üle pika aja asitõenditega süütamiskatsele

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurikael purustas osaühingu Foodtrade kontori akna ning viskas ruumi põleva kaltsu ja süütepudeli. Tõenäoliselt lõhuti pildil näha olev keskmine aken, mis oli eile keskpäevaks kaetud vineeriga. Firma tegevjuht Kristel Kesalo ei olnud nõus juhtunut kommenteerima.
Kurikael purustas osaühingu Foodtrade kontori akna ning viskas ruumi põleva kaltsu ja süütepudeli. Tõenäoliselt lõhuti pildil näha olev keskmine aken, mis oli eile keskpäevaks kaetud vineeriga. Firma tegevjuht Kristel Kesalo ei olnud nõus juhtunut kommenteerima. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile öösel üritati Tarvastu vallas süüdata juurviljade töötlemisega tegeleva ettevõtte kontorit. Sündmuskohale jäänud asitõendid ei luba kuriteokatses kahelda ning see muudab juhtumi Viljandimaa päästjate sõnul harukordseks.

Tulekahjusid, kus hoonega seotud inimesed on esimese asjana kahtlustanud süütamist, tuleb päästeameti Viljandimaa piirkonna juhi Jüri Sooviku sõnul tihti ette, aga enamasti lükatakse see versioon uurimise käigus ümber. Raske on aga kummutada väidet, et Tarvastu vallas Vilimeeste külas asuva osaühingu Foodtrade hoones eile öösel juhtunu taga pole kellegi kuri käsi.

Süütevedelik ei süttinud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles