Tarvastu vallas üritati süüdata ettevõtet

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Peeter Kümmel

Päästjad said täna öösel kella poole kolme ajal väljakutse Tarvastu valda Vilimeeste külla osaühingule Foodtrade kuuluvasse juurviljatöötlemistsehhi, kuhu oli visatud süütepudel.

Kell 2.27 sai häirekeskuse teate tulekahjust juurviljatöötlemistsehhi kontoriosas. Päästjate sündmuskohale jõudes töötas hoones alarm, kuid tuld näha ei olnud.

Esimesel korrusel asuva kontori üks aken oli katki ning akna all olevalt laualt leidsid hoonesse sisenenud päästjad ärapõlenud ja tuhastunud kaltsu, põrandalt aga klaaspurgi killud. Põrandakate oli süütevedelikust läbiimbunud, kuid polnud süttinud.

Päästjad tuulutasid suitsu täis ruumid. Sündmuse edasine uurimine on antud politseile.

Foodtrade tegeleb köögi- ja puuviljade töötlemisega. Paar suve tagasi sai firma tuntuks, korraldades Viljandis Järveotsal kahepäevase muusikafestivali "Retrofest". Praegu rajavad ettevõttega seotud inimesed Viljandi vanalinna siinset suurimat söögikohta.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles