Laupäevasest kontserdist saab topelthüvastijätt

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti enda reggae-punt Bombillaz andis tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil menuka kontserdi ja pälvis hiljuti Etnokulpide jagamisel Raadio 2 erikulbi. Silver Sepale (paremal) jääb laupäevane Viljandi kontsert selle koosseisus viimaseks.
Eesti enda reggae-punt Bombillaz andis tänavusel Viljandi pärimusmuusika festivalil menuka kontserdi ja pälvis hiljuti Etnokulpide jagamisel Raadio 2 erikulbi. Silver Sepale (paremal) jääb laupäevane Viljandi kontsert selle koosseisus viimaseks. Foto: Helen Västrik

Mardilaupäeval astub Viljandi pärimusmuusika aidas lavale reggae-bhangra-afro-hiphopi punt Bombillaz. Bändi liikmele Silver Sepale on see kahekordne hüvastijätukontsert: ta lahkub nii Viljandist kui ka Bombillazest.

«Möödunud suvi oli esinemisi eri koosseisudes nii tihedalt täis, et tundsin: praegu on tõesti viimane hetk Bombillazest maha astuda, enne kui see saab veel suurema hoo sisse,» valgustab Sepp oma bändist lahkumise tagamaid. «Kui tahaksin Bombillazes edasi tegutseda, peaksin sellele täielikult pühenduma, kuid praegu on mu peamiseks sihiks saanud arendada oma fantaasiapillidega soolokontserdikava.»

Peole on eriti teretulnud mardisandikostüümis külalised. Bombillaz näeb enamasti ka ise laval efektne välja. Indiapäraselt kirevalt riides turbani ja kottpükstega mehi on lausa lust vaadata. Silver Sepp kaunistab oma pead näiteks parima Sri Lanka kriidiga, mis teeb tema kinnitust mööda hääle eriti kõrgeks. Nii et kui mõtlema hakata, siis võiks bänd oma lavakostüümides edukalt marti jooksmas käia.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles