Viljandi otsib majutuse vahendajat

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansapäevad toovad välja mitut masti kauplejad ning korraldajate rõõmuks muutub pakutav valik aasta-aastalt paremaks.
Hansapäevad toovad välja mitut masti kauplejad ning korraldajate rõõmuks muutub pakutav valik aasta-aastalt paremaks. Foto: Elmo Riig

Viljandi linnavalitsus kuulutas välja avaliku konkursi, et leida 35. rahvusvaheliste hansapäevade külalistele majutusteenuse vahendaja.

Linnavalitsuse välissuhete spetsialisti Markus Peter Nageli sõnul soovitakse sõlmida koostööleping, mis tagaks parima võimaliku lahenduse kõigi hansapäevade ajal majutust soovivate isikute tahteavalduste täitmiseks.

"Teisiti öeldes võidab konkursi ettevõte, kes veenab meid, et ta suudab 2015. aastal peetavatel Viljandi rahvusvahelistel hansapäevadel leida majutuse kõikidele linna külalistele," lisas Nagel.

Konkurss käib 16. detsembrini ning tingimustega on võimalik tutvuda Viljandi linnavalitsuse kodulehel. Viljandi rahvusvahelised hansapäevad kestavad 4.-7. juunini 2015. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles