Kuhu jäid pitserid?

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eilsel maakonna valimiskomisjoni koosolekul esitati võimalikke versioone, miks Viiratsis asunud valimisjaoskonnas osale hääletussedelitele teine nõutav pitser peale jäi löömata, kuid kontrollida neid põhjendusi ei saa.
Eilsel maakonna valimiskomisjoni koosolekul esitati võimalikke versioone, miks Viiratsis asunud valimisjaoskonnas osale hääletussedelitele teine nõutav pitser peale jäi löömata, kuid kontrollida neid põhjendusi ei saa. Foto: Marko Saarm / Sakala

Eile kogunes maakonna valimiskomisjon, et jõuda selgusele, miks polnud Viljandi valla valimisjaoskonnas number seitse 16 valimissedelil üht kahest nõutavast pitserist. Segaseks kogu lugu aga jäigi.

«Mina tahan öelda seda, et ma olen siiralt solvunud,» lausus Viljandimaa valimiskomisjoni aseesimees Mare Kallakas pärast seda, kui Viiratsis asunud valimisjaoskonna komisjoni esimees Ene Parve oli jaganud selgitusi, kuidas 16 sedelile teine pitser panemata võis jääda.

Ta meenutas, et oli valimisjaoskonnas töötavatele inimestele valimiseelse seminari lõpus eraldi rõhutanud, et teine pitsatijälg kõigile sedelitele löödud saaks. «Järelikult te seminaril ei kuulanud,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles