Kiviberg soovib remontida kooli ja ehitada spaad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JCI tunnustas Viljandi linnapead Ando Kivibergi 2000. aastal silmapaistva noore eestlase tiitliga ning tänavu kuulub Kiviberg laureaate valiva žürii koosseisu.
JCI tunnustas Viljandi linnapead Ando Kivibergi 2000. aastal silmapaistva noore eestlase tiitliga ning tänavu kuulub Kiviberg laureaate valiva žürii koosseisu. Foto: Marko Saarm / Sakala

Vikerraadio saates Reporteritund külalisena viibinud Viljandi linnapea kandidaat Ando Kiviberg nimetas linna lähiaja olulisemate töödena kooliremonti, veekeskuse rajamist ning teede ja tänavate korrastamist.

«IRLi valimisloosung oli, et teeme Viljandi korda,» vastas Kiviberg küsimusele, millised on need lubadused, mis järgmise võimuperioodi jooksul ellu viiakse.

Konkreetsete ehituste või remontidena nimetas Kiviberg, et Viljandis on veel üks remontimata kool, mis ootab kordategemist. Suure tõenäosusega pidas ta selle all silmas Paalalinna kooli. «Kõige rohkem viljandlased ootavad veekeskust ehk spaad. Peame leidma võimaluse, kuidas see sünniks ja nii, et see annaks olulise lisaväärtuse Viljandi majandusse. Ja edasi on teed ja tänavad,» loetles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles