Koolivaheaeg pakub nii tegevust kui igavust

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiratsis õngitsesid koolist puhkajad eile kohalike tiigi kallastel. Külm ilm ei soosinud kalaõnne, aga  Aliise Kikas (vasakul) ja Mariliis Vinnal ei lasknud end sellest häirida.
Viiratsis õngitsesid koolist puhkajad eile kohalike tiigi kallastel. Külm ilm ei soosinud kalaõnne, aga Aliise Kikas (vasakul) ja Mariliis Vinnal ei lasknud end sellest häirida. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kuigi kooliõpilastele vaheajaks pakutavaid tegevusi pole just Guinnessi rekordi vääriliselt, leiavad tõelised huvilised need siiski üles.

Eile ennelõunal olid kõik paarkümmend Viljandi linnaraamatukogu lasteosakonna õppeklassi kohta täidetud ja käis vilgas pastakate meisterdamine. Kuigi see koolivaheaja käsitööring on mõeldud eelkõige algklassilastele, istus laua taga ka teistest peajagu pikem Markus Andre Oja, kes käib Kesklinna kooli seitsmendas klassis.

Oja, kes on juba aastaid oma koolivaheaegu raamatukogus sisustanud, sai pastaka esimesena valmis. Sinise-kollase kirjapulga lubas ta vanaemale viia. Eelmise aasta sügisvaheajal meisterdas ta raamatukogus suure lauamängu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles