Linnas alustab kooliteed 195 last

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus on saatnud koolidesse ja lasteaedadesse sügisel Viljandis esimesse klassi astuvate õpilaste nimekirjad. Infot lapse tulevase õppeasutuse kohta saavad vanemad küsida ka linnavalitsuse haridus- ja kultuuriametist.



Avaldusi sooviga alustada kooliteed Viljandis esitati 195 lapse kohta, neist 17 lapse registrijärgne elukoht on väljaspool Viljandit. Maikuu jooksul selguvad maakonna nõustamiskomisjoni otsused koolipikendust taotlevate laste osas.

Õppeaastal 2010/2011 alustab Viljandis tööd üheksa esimest klassi: Jakobsoni gümnaasiumis, Viljandi maagümnaasiumis ja Viljandi paalalinna gümnaasiumis hakkab tööle kolm paralleelklassi.

Maikuu jooksul ootavad koolid sügisel esimesse klassi minevaid lapsi ja nende vanemaid tulevase kooliga tutvuma ja lapse dokumente esitama.

Esimese klassi lapsevanematele ja lastele peetakse koolides koosolekud. Jakobsoni ja Paalalinna gümnaasiumis on koosolek 19. mail kell 18 ja maagümnaasiumis 26. mail kell 18. Kaasa palutakse võtta harilikud ja värvipliiatsid ning vahetusjalatsid.

Lisateavet saab kooli koduleheküljelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles