Meelit Männiste mälestusturniiril võidutsesid külalised

, mälestusvõistluse läbiviija
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abja-Paluojal mängiti kümnendat Meelit Männiste mälestusturniiri kabes.
Abja-Paluojal mängiti kümnendat Meelit Männiste mälestusturniiri kabes. Foto: Erakogu

Abja-Paluojal mängitud kümnendal Meelit Männiste mälestusturniiril kabes osutus parimaks naismängijaks Elle Luik Pukast ning meheks Arvo Koppel Rae vallast.

Meeste mõõduvõtul järgnes võitjale Aivars Auzukalns Lätist ja Enno Eerma Jõgevalt. Naistest oli teine Marina Ivanovitš Haapsalust ja kolmas Juta Raudsepp Pärnust.

Noorte mõõduvõtul selgitati paremus neljas grupis, vanemate ja nooremate poiste ja tüdrukute seas. Kuni kuuenda klassi õpilastest ehk nooremas vanuserühmas hõivasid kolm kõrgemat kohta Läänemaa poisid Reio Kaldoja ning Germo Pärna ja Martin Pärna. Vanematest poistest ehk VII—XII klassi õpilastest võitis Hendrik Tamm Sindist. Teine oli Suure-Jaani poiss Margus Jaansoo ja kolmas Abja valla noormees Edvin Kulemin.

Nooremate tüdrukute esikolmikusse kuulusid Leanika Pärna ja Reelika Pärna Läänemaalt ning Merit Parm Vana-Kariste külast. Vanematest tüdrukutest võitis viljandlanna Geidi Õunap, talle järgnesid Marili Niibon Haapsalust ja Heleri Kallaste Hallistest.

Lõuna-Viljandimaa edukamateks tunnistati turniiril Ralf Linnupuu Abja vallast, Tiiu Hiob Halliste vallast, Mati Saks Karksi vallast ja Heldur Kattai Mõisaküla linnast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles