Tööandjad tutvuvad erivajadusega töötajate toetamisega

Hans Väre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teabepäev toimub hotellis Centrum.
Teabepäev toimub hotellis Centrum. Foto: Marko Saarm / Sakala

Teisipäeval toimub Viljandi hotellis Centrum teabepäev «Viljandimaa hooliv tööandja», kus tutvustatakse võimalusi puude või kroonilise haigusega töötaja toetamiseks ja räägitakse, millist tuge saab tööandja ise.

«Kroonilise haigusega inimene vajab eelkõige mõistmist ja seda ka tööandjalt,» ütles Eesti Sclerosis Multiplexi Ühingute Liidu juhatuse liige Martin Tooming. «Õnneks pakub sotsiaalsüsteem mitut võimalust uue olukorraga kohanemiseks ja neid tahamegi Eesti tööandjatele tutvustada.»

Toomingu sõnul on oluline, et vaatamata muutustele elukorralduses saaks inimene jätkata normaalset elu, tema teadmised ja kogemus ei kao ju kuskile.

«Viljandimaa hooliv tööandja» on üle-Eestilise teabepäevade sarja teine üritus, mida veavad Eesti Sclerosis Multiplexi Ühingute Liit ja Reumaliit. Teabepäeval esinevad Ave Palu Tööinspektsioonist, Jüri Haamer Maksu- ja Tolliametist ning Liis Josua Eesti Töötukassast.

Teabepäeva kava, toimumisgraafiku ja registreerumislehe leiab aadressilt www.smk.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles