Noorsootöö tegijad ootavad tunnustamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmisel pälvis aasta noore tiitli Kätlyn Jürisaar.
Eelmisel pälvis aasta noore tiitli Kätlyn Jürisaar. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Viljandi maavalitsus ootab 30. oktoobrini maakonna noorsootöö preemia kandidaate. Viljandi maakonna noorsootöö preemia kandidaate saab esitada viies kategoorias: enim silma paistnud noorsootöötaja, enim silma paistnud koolitaja, aasta koostöö, aasta tegu ja aasta noor.

Noorsootöö valdkonna tegijate tunnustamise eesmärk on esile tõsta noorsootöösse panustanud ning seda valdkonda edendanud inimesi ja organisatsioone ning silmapaistvamaid ja olulisemaid algatusi, millel on oluline mõju kohalikul, maakondlikul või üleriigilisel tasandil.

Noorsootöötajate tunnustamise korra järgi võivad preemia kandidaate esitada kõik juriidilised ja füüsilised isikud. Korra kohaselt võib isik esitada ka iseennast, kuid sellisel juhul tuleb tal taotlusvormile lisada soovituskiri kolmandalt isikult.

Kandidaadi esitamiseks tuleb 30. oktoobriks täita sellekohane taotlus. Taotlusi on võimalik täita elektrooniliselt, saata maavalitsusele postiga (Viljandi maavalitsus, Vabaduse plats 2, 71020 Viljandi, märksõna «Noorsootöötajate riiklik tunnustamine») või e-posti aadressil riina.tootsi@viljandimaa.ee.

Taotluste vormid leiab Viljandi maavalitsuse veebilehelt.

Tähtajaks esitatud taotlusi hindab maavanema korraldusega moodustatud komisjon. Komisjon valib igas kategoorias välja ühe kandidaadi maakondlikuks tunnustamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles