Noored käivad suitsetamas kooli ja lasteaia lähedal

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaare kooli ja sellest sügisest ka täiskasvanute gümnaasiumi hoone (paremal) ning Karlssoni lasteaia vahel kulgeval kõnniteel suitsetajad jätavad konid nii teele kui haljasalale. Pildi olevad konid on kokku korjatud mõneruutmeetriselt alalt, kuhu jäi neid küllaga veelgi.
Kaare kooli ja sellest sügisest ka täiskasvanute gümnaasiumi hoone (paremal) ning Karlssoni lasteaia vahel kulgeval kõnniteel suitsetajad jätavad konid nii teele kui haljasalale. Pildi olevad konid on kokku korjatud mõneruutmeetriselt alalt, kuhu jäi neid küllaga veelgi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kui Viljandi täiskasvanute gümnaasium tänavu sügisel Kaare kooli majja kolis, hakkasid õpilased käima suitsetamas kõnniteel, mis kulgeb koolimaja ja lasteaia vahel.

Õppurid kogunevad vahetundide ajal sigaretti tõmbama mitmekesi, korraga on neid seal olnud üle kümne. Ühest küljest on möödujail ebamugav tossupilvest läbi kõndida, teisalt viskab osa noori koni lihtsalt maha, kas siis kõnniteele või haljasalale. Lähim prügikast asub poolsada meetrit eemal.

Viljandi täiskasvanute gümnaasiumi direktor Mall Kõiv ütles, et kooli territooriumil ei tohi suitsetada. Kui noored lähevad mujale tossutama ja direktor juhtub neist mööduma, teeb ta oma sõnul neile kindlasti märkuse, et selline teguviis pole tänavalgi sobilik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles