Hokimehed võõrustasid virumaalasi

Madis Luik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokimängijad (punastes särkides) pidasid pühapäeval koduväljakul esimese sõpruskohtumise Rakvere meeskonnaga.
Viljandi hokimängijad (punastes särkides) pidasid pühapäeval koduväljakul esimese sõpruskohtumise Rakvere meeskonnaga. Foto: Elmo Riig

Viljandi hokimängijad said pühapäeval Rakvere meeskonnaga peetud sõpruskohtumise järel neid juhendanud Olle Sildrelt hindeks kõva kolme.

Nagu kogenud hokimängija ja nüüdseks ka treeneriametit pidama asunud Olle Sildre ütles, oli mängupilt lahe.

«Ega meestelt saagi midagi erilist nõuda. Püüdsin neile anda elementaarseid teadmisi,» rääkis ta. «Entusiasmi on viljandlastel palju ja see on kõige tähtsam.»

Pühapäeva õhtul Viljandi meeskonna rivistuses jääl käinud kogenuim mängija Peeter Koval nentis, et mehed on end treeningutel paremast küljest näidanud kui Rakverega kohtudes. Ta ei jäänud rahule ka iseenda mänguga.

«Eks esimene kord treeneri juhendamisel väljakule minna tõmmanud mehed veidi krampi. Samas oli treenerist tublisti abi,» kõneles Koval.

Ühe Viljandi hokimeeskonna eestvedaja Marko Kiivika sõnul oli mäng tore ning kaotus jäi pessimistlikust prognoosist tunduvalt väiksemaks.

«2:9 tulemus oli kardetust parem ja mängu algul õnnestus meil korra isegi juhtima minna,» lausus Kiivikas ning lisas: «Kõik meeskonna liikmed ja loodetavasti ka pealtvaatajad jäid mänguga rahule.»

Viljandlasi juhendanud Olle Sildre rõõmustas, et kehvast ilmast hoolimata oli sõpruskohtumist uudistama tulnud võrdlemisi arvukas publik.

«Rahvast oli jääväljaku ääres enam kui nii mõnelgi Eesti meistrivõistluste kohtumisel,» nentis ta.

Sildre rääkis, et on andnud lubaduse vähemalt kevadeni kaks korda nädalas Viljandis treeningtunde andmas käia. «Samal ajal üritame koos hokiliiduga leida siia kohalikust huviringist mõne treeneri, kes eelkõige noori mängijaid juhendama hakkaks. Loodetavasti meie plaanid teostuvad. Viljandlastel paistab huvi hokimängu vastu olevat.»

Viljandi meeskond, kes harjutab praegu kaks korda nädalas, ootab kõiki huvilisi endaga liituma.

«Ega meil mängumehi ülemäära palju ole,» tõdes Marko Kiivikas. «Treenime teisipäeval ja neljapäeval, algus on kell 20.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles