Mehi ähvardab politseinike jälitamise süüdistus

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei kahtlustab, et nelja Viljandimaa mehe jälitustegevuse tõttu sai mõni metsaveofirma oma ülekaaluliste veokite marsruuti sel moel muuta, et need pääsesid kontrollimisest.
Politsei kahtlustab, et nelja Viljandimaa mehe jälitustegevuse tõttu sai mõni metsaveofirma oma ülekaaluliste veokite marsruuti sel moel muuta, et need pääsesid kontrollimisest. Foto: Elmo Riig / Sakala

Prokuratuur kahtlustab nelja Viljandimaa meest selles, et nad jälitasid kogu suve politseinike kaalubussi ja andsid selle liikumise kohta teavet liiga raskeid veokeid teele saatnud metsaveofirmadele.

Kaht meest esindava vandeadvokaadi Mart Sikuti hinnangul pole kahtlustatavate teos midagi kriminaalset ning kuriteokoosseisu selles ei paista.

Kaitsja ütles, et meestele esitatud kahtlustus on äärmiselt laialivalguv ega kirjelda kahtlusaluste tegevust. «Praegu on meestele esitatud kahtlustus, aga mitte süüdistus,» toonitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles