Kottides sügispraht saab kaks nädalat veoautot oodata

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesed prügikotid said Vene tänav 25 korteriühistul täis juba üleeelmisel nädalavahetusel, kuid äraveoks tuleb need veel korda seada. Ühistu esimees Lenna Põder märkis, et maja ümber on palju suuri puid ja pole kindel, et kõik lehed ikka sügisel riisutud saavad, aga kevadel jõuab selle töö lõpuni teha.
Esimesed prügikotid said Vene tänav 25 korteriühistul täis juba üleeelmisel nädalavahetusel, kuid äraveoks tuleb need veel korda seada. Ühistu esimees Lenna Põder märkis, et maja ümber on palju suuri puid ja pole kindel, et kõik lehed ikka sügisel riisutud saavad, aga kevadel jõuab selle töö lõpuni teha. Foto: Elmo Riig / Sakala

Osa viljandlasi kraamis juba septembri lõpul sügisprahti kokku, ehkki aia- ja haljastusjäätmete tasuta äravedu algab alles 14. oktoobril. Linn on jagatud nädalapäevade järgi viieks piirkonnaks ja jäätmeauto sõidab igas neist kahel päeval.

«Kojanaine riisub meil siin iga päev ja viis kotitäit on juba valmis,» ütles Aavo Sarap, kes on mullu «Värvid linna!» konkursil tunnustatud korteriühistu Suur-Kaare 61 esimees. Majade vahel liikudes on ta näinud, et ka naabritel on lehed hunnikusse kuhjatud.

Lehekotid ootavad

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles