Sotsiaal­ministeeriumi tabas protestikirjade tulv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Projekt «Erinevus rikastab» tõmbab tähelepanu erineva soolise orientatsiooniga inimestele ja nende õigustele.
Projekt «Erinevus rikastab» tõmbab tähelepanu erineva soolise orientatsiooniga inimestele ja nende õigustele. Foto: Andres Haabu / Postimees

Sotsiaalministeerium sai ennenägematult suure hulga protestikirju, kui oli toetanud 30 000 euroga projekti «Erinevus rikastab», mille pereteemalisel avaüritusel tõusis fookusesse homoteema.

Sotsiaalministeeriumi soolise võrdõiguslikkuse osakonna juhataja Liina Kanter sai 750 kirja, milles inimesed teatasid, et nende kui maksumaksja raha kulutamine seesuguse propagandistliku ürituse toetamiseks on neile sügavalt vastuvõetamatu.

Kanter tunnistas, et tema nelja ministeeriumis töötatud aasta jooksul on see rekordiline kirjade hulk, ning lisas, et samas pole kunagi varem saabunud nii palju toetusavaldusi: sotsiaalminister sai projekti tegevuste kohta petitsioone kokku 411 toetajaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles