Muusikal on sünnipäev sügisel

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurjam mis kurjam. Tippvormis kompleksivaba trio päästis vokalist Marko Siguse eestvedamisel lennukitehase laval valla nakatavalt sõgeda kaose.
Kurjam mis kurjam. Tippvormis kompleksivaba trio päästis vokalist Marko Siguse eestvedamisel lennukitehase laval valla nakatavalt sõgeda kaose. Foto: Margus Haav / Sakala

Festivali õnnestumises ei mängi rolli ainult esinejad. Väga olulisel, kui mitte kõige olulisemal kohal on üldine atmos­fäär.

Väikse Viljandi varjulised sopid peidavad endas hulga romantikat ja kõike muud, mis annab ühele linnale vaimu ja hinguse, mida ei saa osta ühegi europrojekti raha eest. Kui sageli tõttavad inimesed sellest mööda, pea muremõtteid täis ja udune pilk maas.

Laupäeval esimest korda peetud pisifestival «Viljandi Music Walk» andis sõbraliku müksuga märku, et see ei pea teps niiviisi olema. Sügispilvedest looritatud valgus ja varjud, värelevad toonid ja pooltoonid tulid ilusa ja hingestatud muusika toel eriti sugestiivselt esile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles