Gümnaasium valis õpilasesindust

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilaste valimisaktiivsus oli esimese suure vahetunni lõpuks 46 protsenti. Päeva lõpuks küündis see 62 protsendini. Eelmisel aastal oli sama näitaja 82 protsenti.
Õpilaste valimisaktiivsus oli esimese suure vahetunni lõpuks 46 protsenti. Päeva lõpuks küündis see 62 protsendini. Eelmisel aastal oli sama näitaja 82 protsenti. Foto: Marko Saarm / Sakala

«Poisid, kas teil on juba valitud?» hõikas Viljandi gümnaasiumi õpilasesinduse valimiste sekretär Epp Härm eile läbi koolimaja aatriumi söökla poole suunduvatele õpilastele. «Praegu ei taha,» vastas üks neist ning kõndis pea maas edasi.

Enamik mööduvaid õpilasi, kelle poole valimiste korraldajad pöördusid, olid aga oma otsuse juba langetanud.

Lõpuklassi õpilane Ken Kuusik uuris kandidaatide nimekirja mitu minutit, enne kui täidetud sedeli valimiskasti pistis. «Veebis tutvusin nende lubadustega. Tundusid sobivaimad,» selgitas Kuusik otsuse tagamaid, kuid jättis valiku saladuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles