Mulgi mustrist mopeedimootorini

Madis Järvekülg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakobsoni kooli õpilased Steven-Kristjan Tšoba, Stefan Airapetjan ja Ott Martens näitavad loovtööd kaitstes, et omavalmistatud pillidega ikka lugu ka välja tuleb.
Jakobsoni kooli õpilased Steven-Kristjan Tšoba, Stefan Airapetjan ja Ott Martens näitavad loovtööd kaitstes, et omavalmistatud pillidega ikka lugu ka välja tuleb. Foto: Moonika Pärna

Alates sellest õppeaastast peab kõigil Eesti õpilastel põhikooli lõpuks valmima loovtöö, mille tegemise tingimuste otsustamisel ja teemade valikul on koolidele antud vabad käed.

«Ingliskeelne näidend, keemia aktiivõppe mängud, luulepõimik, saalihokiturniir, Mulgi mustriga kampsun,» tõi Viljandi Paalalinna kooli õppejuhataja Janika Kivistik näiteid möödunud aastal kaitstud töödest.

Kildu põhikooli direktor Enn Siimer tõstis esile eelmisel aastal esitletud töö «Vanast T-särgist uus», milles õpilane vaatles keskkonnahoiuga seotud globaalsete probleemide taustal võimalusi, kuidas saab tekstiilitooteid noortele atraktiivsemaks muuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles