Viljandi ootab rahaliste toetuste taotlusi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse kultuuri- ja noorsootöö spetsialistilt Ivi Lillepuu.
Viljandi linnavalitsuse kultuuri- ja noorsootöö spetsialistilt Ivi Lillepuu. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnavalitsus ootab 20. septembriks haridus-, kultuuri-, noorsootöö-, sotsiaaltöö- ja spordiprojektidele toetuse taotlemise avaldusi, samuti avaldusi eelnimetatud valdkondade mittetulundusühingute tegevustoetuse saamiseks.

Avalduste vormid on kättesaadavad linnavalitsuse infostendidel raekojas, Johan Laidoneri plats 5 ja 5-a hoones ning linna koduleheküljel alajaotuses «Avalduste vormid» rahanduse osas.

Tegevustoetuse taotlemiseks on vaja esitada kõik nõutavad lisad, mis on loetletud neljanda punkti all. See ei tähenda kuue eraldi dokumendi koostamist, kuid kogu nõutav info peab olema edastatud nii, nagu see taotluse esitamise hetkel teada on.

Taotluse esitamise tingimustest ja võimaluste kohta saab rohkem teada Viljandi kodulehelt ning linnavalitsuse kultuuri- ja noorsootöö spetsialistilt Ivi Lillepuult, kelle e-posti aadress on ivi.lillepuu@viljandi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles