Vargustest ärevil mulgid püüavad oma vara kaitsta

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Viimasel ajal on Karksi ja Abja vallas õhtuti lukku keeratud nii mõnigi uks, mis varem ööseks lahti jäi, ning võõraid autosid silmitsetakse üsna umbusklikult. Mitu vargust ning kahtlased ringiluusijad on viinud kohalikud selleni, et nad käivad õhtuti ümbruskonnas patrullimas.

Kui Karksi vallavanem Arvo Maling sai möödunud kolmapäeva õhtul teate, et tema maja juurde viiva eratee otsas on juba mõnda aega seisnud kaks võõrast autot, muutus ta ärevaks. Maling sõitis sündmuskohale, nõudis aru kahelt mehelt ja ühelt naiselt, kes olid tema maa peal, ning helistas Karksi konstaablijaoskonna piirkonnavanemale Taimo Tugile ja teatas talle parkivate autode numbrimärgid.

Üks Malingu tee peal seisnud meestest Toomas Tahlfeldt kinnitas Sakalale, et mingeid kurje plaane ta seal koos oma sõbra ja tolle naisega ei haudunud. Tahlfeldt selgitas, et oli Valga—Uulu maanteed mööda sõites märganud oma sõpra vastu tulemas. Mehed pidasid kinni ning parkisid väidetavalt juhuslikku teeotsa. Toomas Tahlfeldt märkis, et eramaa viita kusagil üleval ei olnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles