Tippkitarrist: arvutiga lõkke ääres istuda on vist kuidagi kohatu

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaak Sooäär on osalenud mitmes Balti- ja Skandinaavia maade muusikute projektis. Ülehomme saab teda Viljandis näha koos Paul Shigiharaga.
Jaak Sooäär on osalenud mitmes Balti- ja Skandinaavia maade muusikute projektis. Ülehomme saab teda Viljandis näha koos Paul Shigiharaga. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Kuuendat aastat korraldatav Viljandi kitarrifestival toob publiku ette esinejaid Eestist, Soomest, Rootsist, Norrast, Saksamaalt, Inglismaalt ja Ameerika Ühendriikidest. Peale Viljandi antakse kontserte Tallinnas, Rakveres ja Kuressaares.

Festivali avakontserdid on täna õhtul Viljandi džässiklubis kohvikus Fellin. Esimesena astub seal üles Jaan Jaansoni kvartett ning pärast seda Rootsi-Eesti ühisprojekt Ola Bengtsson Trio. Neljapäeval Viljandis koos saksa-jaapani kitarrivirtuoosi Paul Shigiharaga esinev Jaak Sooäär on üks Eesti praegusi väljapaistvamaid ja toimekamaid džässmuusikuid.

Jaak Sooäär, Viljandi kitarrifestivalil ei ole te esimest korda. Mida sellest festivalist arvate?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles