Paarutajaid jäi järvel vähemaks

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4,33 kilomeetri pikkune Viljandi järv on alati ahvatlenud nii neid, kes eelistavad rahulikult aerupaadiga mööda laineid kulgeda, kui ka neid, keda ahvatlevad mootorid ja kiirus.
4,33 kilomeetri pikkune Viljandi järv on alati ahvatlenud nii neid, kes eelistavad rahulikult aerupaadiga mööda laineid kulgeda, kui ka neid, keda ahvatlevad mootorid ja kiirus. Foto: Elmo Riig / Sakala

Augusti algul käisid politseinikud Viljandi järve ääres vahemeheks vaidluses, milles üks harrastuskalamees kaebas teda väidetavalt ohustanud mootorpaadijuhi peale. Tänavu suvel oli see omasuguste seas ainus registreeritud juhtum.

Kõik, kellelt Sakala eile aeru- ja mootorpaadikasutajate omavaheliste suhete kohta küsis, leidsid, et lõppema hakkav hooaeg oli Viljandi järvel eelmistest tükk maad rahulikum. Sõudetreener Ruth Vaari tähelepaneku kohaselt sattus sel suvel siia tavapärasest vähem võimsaid mootorpaate, millest tavatsetakse sagedamini viimast välja pigistada.

Lippu ei heisatud

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles