Linnajuhid lubavad volikogu liikme klubil loata tegutseda

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ka Viljandi volikogu järgmisesse koosseisu kandideeriv Reformierakonna liige Juhan Nöps tahab kesklinnas kino saada. Esialgu pakub ta seda ise kunagises kinomajas, kus klubi justkui tegutseb, aga Nöpsi väitel see ei tööta.
Ka Viljandi volikogu järgmisesse koosseisu kandideeriv Reformierakonna liige Juhan Nöps tahab kesklinnas kino saada. Esialgu pakub ta seda ise kunagises kinomajas, kus klubi justkui tegutseb, aga Nöpsi väitel see ei tööta. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi linnapea sõnul on linnavalitsus üle aasta silma kinni pigistanud ja lubanud loata tegutseda tudengiklubil, mida peab tema erakonnakaaslane.

Ehkki reformierakondlasest Viljandi volikogu liige Juhan Nöps kinnitab, et klubi ametlikult ei tegutse, näitab tegelikkus midagi muud.

Nädal tagasi astus Posti tänaval, viljandlaste seas Tähe majana tuntud hoones paiknevasse klubisse Sakala ajakirjanik, kes täheldas, et kella poole ühe ajal öösel oli seal kümmekond inimest. Suurelt ekraanilt vaadati muusikavideoid ning joodi õlut ja siidrit. Alkoholi sai osta klubis asuvast baarist. Kogu tegevus oli öisele meelelahutuskohale tavapärane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles