Politseinikud andsid koduloomade varjupaigale üle jõulukingid

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodutute loomade varjupaiga eestvedaja Triinu Priks ja politsei vanemkomissar Alvar Pähkel.
Kodutute loomade varjupaiga eestvedaja Triinu Priks ja politsei vanemkomissar Alvar Pähkel. Foto: Politsei

Eile viisid Viljandi politseinikud kodutute loomade varjupaika tekke, kausse, mänguasju ja muud kraami, mida sealsetel elanikele vaja läheb.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kristina Kostina rääkis, et kuna jõulude ajal on heaks kombeks pidada meeles lähedasi ning aidata abivajajaid, tuli üks Viljandi kriminaaltalituse politseinik mõttele teha väikesed kingitused mittetulundusühingule Viljandi koduloomade varjupaik.

Politseinik pakkus idee Viljandi politseiosakonna kolleegidele välja ning peagi olid kolm kilekotti sooje tekke, korralikke kausse, mänguasju ja muud pudipadi täis. Eile viisid politseinikud kogutud kraami koduloomade varjupaika.

«Paljud head asjad sünnivad tänu fanatismile — nii oli ka varjupaiga loomise ja loomadele jõulupakkide üleandmisega,» lausus vanemkomissar Alvar Pähkel.

Kristina Kostina sõnul on neljajalgsed abimehed ka politseinike töös suureks abiks.

«Nii mõnigi kuritegu on avastatud just teenistuskoera abil,» rääkis Kostina. «Tänu koerte tööle leitakse tihti üles ka metsa kadunud seenelised ja marjulised.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles