Takistussõitjad jagasid Sammulis karikaid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisa Roasto pälvis hobusega Alziir 100- ja 110-sentimeetriste takistustega kaheosalise sõidu üldvõidu ning samuti kuulus talle võidukarikas Trakeeni tõugu ratsude arvestuses.
Liisa Roasto pälvis hobusega Alziir 100- ja 110-sentimeetriste takistustega kaheosalise sõidu üldvõidu ning samuti kuulus talle võidukarikas Trakeeni tõugu ratsude arvestuses. Foto: Kristiine Miilen

Pühapäeval Sammulis peetud takistussõiduvõistlustel «Viljandimaa karikas 2013» tegi kaasa enamik meie maakonna ratsutajaid, aga oli ka kaugemalt tulijaid.

Viljandimaa ratsaspordiklubi juhatuse esimees ja Sammuli tallide perenaine Mall Normann tunnistas, et osalejaid oli oodatust vähem. «Veidi aktiivsemat osavõttu lootsime eelkõige naaberklubide sõitjatelt, jäime aga korralduse ja teavitamisega veidi hilja peale.»

Hiljuti õnnestus klubil Normanni sõnul kultuurkapitalilt karikasarja tarvis toetust saada ning tänu sellele on võimalik järgmisel aastal korraldada juba kolmest osavõistlusest koosnev Viljandimaa karikasari. Erinevalt pühapäeval asetleidnud võistlusest kuulub see sari ka ratsaspordi liidu kalenderplaani, mis peaks Eesti takistussõitjate seas suuremat huvi äratama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles