Muusikamees jagab tasuta raamatuid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustveres elav tuntud kultuuriedendaja Avo Ailt loodab, et tänu tasuta raamatutele möödub rongisõit lõbusalt ja harivalt.
Olustveres elav tuntud kultuuriedendaja Avo Ailt loodab, et tänu tasuta raamatutele möödub rongisõit lõbusalt ja harivalt. Foto: Marko Saarm / Sakala

Suve südames tekkis Olustvere raudteejaama perroonile kena raamaturiiul, juures silt: «Teele kaasa!» Rongisõitjad on sealt lugemist võtnud ning ettevõtmist Facebookis kiitnud. Tegija jäi esialgu saladusse.

Nüüd tunnistab Olustveres mitu aastakümmet kultuurielu edendanud ja meelelahutajana tuntust kogunud Avo Ailt, et algatuse taga seisab tema. «Mu ema oli väga suur lugeja ning nõukogude ajal, kui raamatud olid väga odavad, ostis ta neid meeletult kokku. Nüüd majapidamist revideerides mõtlesin, et kirjavara on liiga palju, aga niisama ära viskama seda käsi ei tõusnud,» selgitas ta.

Paigaldas öö varjus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles