Haigla taandub kiirabivõitlusest

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartus asub kiirabi staap kesklinnas Riia tänaval. Viljandiski on lubatud operatiivautode parkimiskoht ja ekipaažide tööruumid rajada kesklinna.
Tartus asub kiirabi staap kesklinnas Riia tänaval. Viljandiski on lubatud operatiivautode parkimiskoht ja ekipaažide tööruumid rajada kesklinna. Foto: Margus Ansu

Olgugi et Viljandi haigla juhtide hinnangul jäi siinne raviasutus kiirabiteenusest ilma ebaõiglaselt, ei kavatse nad sel teemal kohtuvaidlust jätkata.

Raviasutus vaidlustas suve hakul terviseameti korraldatud konkursi tulemuse, mille kohaselt hakkavad tuleva aasta algusest Viljandi- ja Järvamaa abivajajaid teenindama sihtasutuse Tartu kiirabi puna-valged operatiivsõidukid.

Eelmisel nädalal teatas Tallinna halduskohus, et terviseamet talitas siiski korrektselt, ning andis terviseametile voli viivitamatult tartlastega leping sõlmida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles