Tartu haiglale lähimas peatuses maha ei saa

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ehkki Viljandist sõidab liinibussiga Tartusse arsti juurde nii mõnigi inimene, peatub sõiduk sealsele Maarjamõisa haiglale ja polikliinikule lähimas, Kaare peatuses üksnes siis, kui roolikeeraja tuleb mahasoovijale liinilepingu rikkumise hinnaga vastu.

Tõsi, ühel sel liinil sõitval bussil on Kaare peatus siiski ette nähtud, kuid too Taisto Liinide buss stardib Viljandist alles pärast tööpäeva lõppu. Varem väljuvatel bussidel on nõudepeatused Riia tänaval Soinaste ja Pauluse peatuses, Kaare jääb nende vahele. Soinaste peatuses maha astudes peab inimene olenevalt sellest, millisesse meditsiiniasutusse ta minna soovib, 500—800 meetrit rohkem astuma kui Kaare peatusest.

Aktsiaseltsi Sebe kommunikatsioonijuht Gert-Daniel Hankewitz ütles olukorda kommenteerides, et liinide nõudepeatused on kirja pandud enamiku sõitjate vajadusi silmas pidades ehk buss peatub kohtades, kus mahaminejaid on kõige rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles