Andrus Karu lõpetas koduse sarja hõbedaga

, autospordihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võhma mees Andrus Karu teenis Eesti rallikrossi meistrivõistlustel üldarvestuses hõbemedali. Teisena lõpetas ta ka viimasel etapil Kulbilohus.
Võhma mees Andrus Karu teenis Eesti rallikrossi meistrivõistlustel üldarvestuses hõbemedali. Teisena lõpetas ta ka viimasel etapil Kulbilohus. Foto: Aivar Kaljusaar

Tartumaal Kulbilohu rajal tõmmati laupäeval joon alla Eesti rallikrossi meistrivõistlustele. Viljandimaa sportlastest lõpetas hooaja parima tulemusega Andrus Karu, Janno Ligur teenis viimasel jõuproovil aga kolmanda järjestikuse etapivõidu.

Klassis TouringCar kaasa tegev võhmalane Andrus Karu oli Kulbilohus küll taas kiire, kuid mitte nii kiire, et saanuks finaalis esireast startida. Üks tema soove oli alistada juba varem endale meistritiitli kindlustanud Kalmer Vaht, kes sõitis kodurajal. «Ajasõidud näitasid, et ma polnud ainus mees, kes endale selle sihi oli seadnud,» lausus ta.

Finaalis suutiski Karu Vahi oma selja taga hoida. Samas pidi ta tunnistama Margo Soometsa paremust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles