Romaan jääb oma aega ootama

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daisy Estam (vasakul) ja Katrina Karu soovisid avada raamatubaari Romaan juba septembri keskel, kuid et ruumid ei vasta tuleohutusnõuetele, jääb ettevõtmine viibima.
Daisy Estam (vasakul) ja Katrina Karu soovisid avada raamatubaari Romaan juba septembri keskel, kuid et ruumid ei vasta tuleohutusnõuetele, jääb ettevõtmine viibima. Foto: Marko Saarm / Sakala

Plaan avada Viljandis Lossi tänava keldriruumides raamatubaar Romaan on tuleohutusnõuete tõttu küll teoks tegemata, kuid noore ettevõtja Katrina Karu sõnul siiski veel jõus.

Lõuna-Eesti päästekeskuse insenertehnilise büroo juhataja Margo Lempu ütles, et Lossi tänava keldriruumides, kuhu baari kavandatakse, ei vasta nõuetele signalisatsioon ja varuväljapääsud.

«Keldrites kipuvadki need probleemid esimesena üles kerkima, sest keldrid pole tavaliselt mõeldud inimeste kogunemiskohaks, vaid panipaigaks ja sinna pole väga palju väljapääsemise auke tehtud,» selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles