Teatenelik küündis hõbedani

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti noorte teatekrossi meistrivõistlustel hõbemedali pälvinud Viljandi rattaklubi meeskonda kuulusid (vasakult) Toomas Vool, Greg Hallop, Kristjan Johanson ja Joosep Sankmann.
Eesti noorte teatekrossi meistrivõistlustel hõbemedali pälvinud Viljandi rattaklubi meeskonda kuulusid (vasakult) Toomas Vool, Greg Hallop, Kristjan Johanson ja Joosep Sankmann. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI

Viljandi rattaklubi neljaliikmeline meeskond saavutas pühapäeval peetud Eesti noorte teatekrossi meistrivõistlustel hõbemedali.

Klubi oli Pärnumaal Jõulumäe spordikeskuses asetleidnud mõõduvõtul esindatud nelja koosseisuga, kokku oli meistrivõistlustel stardirivis 30 meeskonda.

Igasse nelikusse kuulusid eri vanuseklasside ratturid, alates 12-aastastest juuniorideni, ja iga vahetus pidi läbima veidi alla nelja kilomeetri pikkuse ringi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles