Kõpu vald tunnistas riigihanke kehtetuks

Karl-Eduard Salumäe
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui enamiku
arvutite spetsi-
fikatsiooni polnud 
hankes märgitud, siis 
Kõpu vallavalitsusse mine-
ma pidanud sülearvuti puhul 
oli ette kirjutatud täpne mudel. Vallavanem Tõnu Kiviloo kinnitas, et selle taga polnud midagi hämarat.
Kui enamiku arvutite spetsi- fikatsiooni polnud hankes märgitud, siis Kõpu vallavalitsusse mine- ma pidanud sülearvuti puhul oli ette kirjutatud täpne mudel. Vallavanem Tõnu Kiviloo kinnitas, et selle taga polnud midagi hämarat. Foto: elmo riig, www.us.hardware.info / montaaž

Kõpu vallavalitsus tunnistas reedel kehtetuks kaks päeva varem välja kuulutatud riigihanke, mille rahandusministeerium oli hinnanud seadusega vastuolus olevaks.

Läinud kolmapäeval välja kuulutatud lihthankega sooviti Kõpu vallavalitsusele, põhikoolile ja külastuskeskusele soetada arvutid koos paigalduse, seadistuse, väljaõppe ja hooldusega. Muu hulgas pidanuks hanke võitja uuendama Kõpu vallavalitsuse kodulehekülge. Hankelepingu eeldatav maksumus oli 27 000 eurot.

4. septembril avaldatud teates oli pakkumiste esitamise viimaseks kuupäevaks 11. septembri hommik, see tähendab, et hinnapakkumisi oleks saanud teha nädal aega. Objektidega tutvumise ajaks oli määratud hanke väljakuulutamisele järgnev päev, 5. september. Tutvumiseks tuli aeg varem kokku leppida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles