Erakonnad jätavad nimekirjade esitamise viimastele päevadele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valimisjaoskond
Valimisjaoskond Foto: Elmo Riig / Sakala

Kaks tööpäeva enne valimisnimekirjade esitamist on kohalikeks valimisteks end Viljandis üles seadnud vaid üks üksikkandidaat. Kõik erakonnad on kandidaatide ülesseadmise jätnud kahele viimasele päevale.

«Eks parteid hakka oma nimekirjadega tulema esmaspäeval ja teisipäeval,» pakkus Viljandi linnasekretär Ene Pius, kellele erakonnad peavad oma kandidaatide nimekirja esitama. Dokumentide üleandmiseks on viimane hetk teisipäeval kell 18. Selleks ajaks peavad olema end üles seadnud ka üksikkandidaadid.

Valimisliitude registreerimise viimane võimalus oli kõikjal Eestis neljapäeval kell 17 ning siis sai selgeks, et Viljandis tänavu ühtegi liitu volikokku kandideerima ei hakka. Seega lõpeb tänavu 20-aastaseks saanud valimisliidu Kodune Viljandi tegevus ning suur osa selle praegustest liikmetest osaleb oktoobrivalimistel sotsiaaldemokraatide nimekirjas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles