Inimesed ootavad Männimäele lugemisvõimalust

Sten Mahov
, tarbijatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuigi paljud viljandlased küsivad linnaraamatukogult, millal avatakse Männimäel  lugemistuba, pole linnavalitsusel selles ikka veel täit kindlust.

Sellest, et Viljandi linnaraamatukogu suletud Männimäe osakonna asemele tahetakse Männimäe Selveris paiknevas söögikohas Pappa Pizza avada lugemistuba, on räägitud juba mõnda aega. Eelmise kuu algul lausus Viljandi abilinnapea Ardo Agasild, et kui linnavalitsuse ja pitsabaari läbirääkimised vilja kannavad ning kummalgi poolel vastuväiteid ei ole, võib lugemistoa avamisest rääkida septembrist. Praeguseks pole aga ei lugemistuba ega lepingut.

Abilinnapea Ardo Agasild lausus, et endiselt oodatakse, mida arvab plaanist Pappa Pizza omanik Silver Särev. «Ma ei oska kommenteerida, miks ta ei ole meile lõppvastust öelnud, aga me püüame tagant sundida, et see tuleks,» nentis Agasild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles