Pensionäride ühendus pidutses Kaevumäel

, pensionäride ühenduse juhatuse liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paar pimeduse katte all tegutsevat pätti võivad mälestistele rohkem kurja teha kui terve platsitäis muusikasõpru.
Paar pimeduse katte all tegutsevat pätti võivad mälestistele rohkem kurja teha kui terve platsitäis muusikasõpru. Foto: Mare Mihkelson

Viljandi pensionäride ühendus pidas augustikuu esimesel päeval Viljandis Kaevumäel oma järjekordse suvepäeva.


Ühendus on korraldanud suvepäevi niisama palju, kui tal on olnud tegevusaastaid, nimelt 19. Palju kordi on kogunetud Mustla lauluväljakule ja Sammulisse. Viimased kolm aastat on aga kokku tuldud Viljandi lossimägedes, kus näidatakse teistele talve jooksul õpitut.



Kui kõik 90 taidlejat olid kohal ja publik pingiread täitnud, ütlesid eakatele tervitussõnu linnapea Kalle Jents ja maavanema kohuseid täitev Tõnis Korts.



Kontserdiosa avasid Valli Pange laululapsed ja mees­ansambel Pange Poisid oma tuntud headuses. Järgmisena astusid üles Elva rahvatantsijad Aleks Raja juhendamisel. Nemad on meid juba kolm aastat rõõmustanud. Kahjuks jäid tulemata külalised Porvoost.



Kõige agaramad esinejad olid Tarvastust, kus pensio­näride rühma juhib Kaie Järveküla. Laulu ja tantsu kõrval pakkusid nad vahepalu, mida esitasid Tiiu Naber ja Salme Viil. Nende vahe huumor lõi rõõmsa meeleolu. Meeldiv oli vaadata ka Mulgi Maride tantsu.



Kahjuks jäid seekord kõrvale tublid taidlejad Kõpust, Kärstnast, Võhmast ja Olustverest.



Taidluskava lõppes «Oige ja vasembaga» ühendtantsurühma esituses ning kogu pidu tänukirjade ja lilledega isetegevusrühmade juhendajatele. Lapsed said muidugi kommikorvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles