Bussiliiniveo hankele laekus kakskümmend pakkumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Esmaspäeval lõppenud Viljandimaa bussiliinide avaliku liiniveo hankele laekus kolmes kategoorias kokku 20 pakkumist, hangete võitjad korraldavad Viljandimaal liinivedu 2010. aasta algust 2017. aasta lõpuni.


Viljandi maavanema kohusetäitja Tõnis Korts ütles uudisteagentuurile BNS, et pakkumiste läbivaatamiseks ja võitjate väljaselgitamiseks kulub paar-kolm nädalat.

Põhja-Viljandimaad kattev esimene liinigrupp sai hankel seitse pakkumist. Liinigrupi eeldatav maht on 26 liini ja 1,08 miljonit liinikilomeetrit aastas.

Lõuna-Viljandimaad katvale teisele liinigrupile tuli samuti seitse pakkumist. Lõuna-Viljandimaa liinigrupi eeldatav maht on 17 liini ja 1,09 miljonit liinikilomeetrit aastas.

Kolmas liinigrupp ehk Viljandi linnalähiliinid sai kuus pakkumist. Kolmanda liinigrupi eeldatav maht on kaheksa liini ja 442 219 liinikilomeetrit aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles