Viljandis valmistutakse tuliuueks festivaliks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uue festivali avakontserdi annab Marten Kuningas.
Uue festivali avakontserdi annab Marten Kuningas. Foto: Peeter Langovits

21. septembril on Viljandis esimest korda minifestival «Viljandi Music Walk». Korraldajas soovivad tuua vaheldust kopitanud kontsert-disko peovormile ja ootavad külalisi terve päeva vältavale jalutuskäigule, mis on palistatud kontsertide, kohvikute ja ebatavaliste vaatamisväärsustega.

Festvalipäev algab kell 14 Fellini kohviku hoovis Marten Kuninga soolokontserdiga ja lõpeb hilisööl lennukitehases. Sinna vahele mahuvad tänavu plaadi üllitanud Wolfredti tasuta kontsert linnaraamatukogus ja Kondase keskuse hoovis toimuv indie-piknik, millel esinevad Imandra Lake ja Galaktlan. Sinnasamasse pannakse püsti plaadifirma Seksound vegankohvik.

Hilisõhtusel kontserdil lennukitehases astuvad üles Galvanic Elephants, Kurjam ja Wrupk Urei. Tantsulise plaadimuusika eest kannavad hoolt legendaarse indie-diskobändi Popidiot liikmed. Lennukitehas saab üheks õhtuks ka spetsiaalse sisekujunduse ja seintele nii sisse kui välja projekteeritakse kunstnik Martin Rästa programm. Vaadata saab vanu dokumentaalfilme ning avatakse Fellini suupistekohvik ja baar.

Päeva kaks esimest kontserti on tasuta, aga kui kõik pealtvaatajad ära ei mahu, eelistatakse eelmüügist pileti ostnuid.

Festivali kavaga saab tutvuda Facebookis «Viljandi Music Walki» lehel. Tasub otsida selleks puhuks trükitud reisijuhti, mis aitab leida vaatamisväärsusi ja juhatada walker'eid ühelt kontserdilt järgmisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles