Maavanem tunnustas kodukaunistamise konkursil osalenuid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Männiku metsatalus toimus Lembit Kruuse vastuvõtt kõikidele maakonna tänavustele kauni kodu nominentidele
Männiku metsatalus toimus Lembit Kruuse vastuvõtt kõikidele maakonna tänavustele kauni kodu nominentidele Foto: Viljandi maavalitsus

Eile, 23. augustil toimus Männiku metsatalus Viljandi maavanema Lembit Kruuse vastuvõtt kõikidele maakonna tänavustele kauni kodu nominentidele.

Maakondlikule konkursile «Kaunis kodu 2013» olid kaheksa omavalitsust esitanud 19 nominenti, kes kõik olid ka vastuvõtule kutsutud. Konkursil osalesid Abja vald, Mõisaküla linn, Pärsti vald, Viljandi linn, Viiratsi vald, Saarepeedi vald, Suure-Jaani vald ja Tarvastu vald.

Viljandi maavalitsuse arenguosakonna spetsialist, «Kauni kodu» komisjoni esimees Jane Lumiste tervitas vastuvõtule saabunuid ning rääkis, et kauneid koduaedu, mida oleks tahtnud üleriigiliselt tunnustada, oli sel aastal palju. «Koduaedadest raamatu tarvis tehtud fotod ei suuda edasi anda seda vaadet ja tervikut, mis tegelikult kohapeal olles ilmneb,» selgitas Lumiste.

Viljandi maavanem Lembit Kruuse tänas kohaletulnuid ning rääkis, et kaunid kodud ja kaunis ümbrus muudavad meid endid ja riiki tervikuna kaunimaks. «Aitäh, et nakatate ilumeelega ka kõiki neid, kes teie loodut näevad,» tunnustas Kruuse.

Tänutäheks kinkis maavanem nominentidele «Kauni kodu 2013» kodude piltidest koostatud raamatu. Neljale laureaadile, kelle president on ka oma vastuvõtule kutsunud, anti tänutäheks Paul Kondase maasika-aineline savitaldrik.

Presidendi tunnustusüritus maakondlikele laureaatidele peetakse Räpina aianduskoolis 25. augustil ja Viljandimaalt on sinna kutsutud

  • Diana ja Joel Purga (ühepereelamu Suure-Jaani vallas Vastemõisa külas)
  • Suure-Jaani linn (Kondase pargi puhkeala)
  • Reet Paju (kodu Abja vallas Penuja külas)
  • Korteriühistu Oru 1 (Abja-Paluoja linnas)


 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles