Linnapeakandidaat Ando Kiviberg: Viljandi vajab värsket energiat

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg
Ando Kiviberg Foto: Elmo Riig / Sakala

Sügisesteks kohalikeks valimisteks valmistuv Isamaa ja Res Publica Liit valis Viljandi linnapeakandidaadiks Ando Kivibergi ja linnavolikogu esimehe kandidaadiks Harri Juhani Aaltoneni.

«Viljandi elu edendamise eelduseks on linna majanduslik areng. Uued ja tasuvad töökohad saavad tulla vaid ettevõtluse kasvust. Linn ei saa ise ettevõtteid kasvatada, kuid saab luua selle tarvis soodsaid tingimusi,» lausus Ando Kiviberg. «Viljandist peab saama linn, kus on väga mõnus elada kõigil — lastest seeniorideni.»

Kiviberg kinnitas, et võtab hea meelega linnajuhtimise üle ning nende 25 aastaga, mil ta Viljandiga tihedalt seotud on olnud, on linn jõudsalt arenenud, kuid palju on veel teha. «Viljandi vajab värsket energiat.»

IRL-i linnavolikogu esimehe kandidaat Harri Aaltonen on aktsiaseltsi Hansa Candle juht. Ta leidis, et turismi- ja teenindussektoris on Viljandil suured arenguvõimalused. «Meil on selle realiseerimiseks tubli meeskond,» lisas ta.

IRL-i Viljandimaa piirkond esitas eelseisvateks valmisteks uue linnapea ja volikogu esimehe kandidaadi pärast seda, kui nende senine valik Tarmo Loodus neljapäeval pärast üleskerkinud skandaali oma kandidatuuri taandas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles