Eakate bussisõit jätkub veel vanaviisi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks nädalat peavad Viljandi pensionärid bussipiletite kulu­tšekid kokku korjama, et need sotsiaalameti kassas raha vastu vahetada.
Kaks nädalat peavad Viljandi pensionärid bussipiletite kulu­tšekid kokku korjama, et need sotsiaalameti kassas raha vastu vahetada. Foto: Elmo Riig / Sakala

Tänasest pidi rakenduma eakate viljandlaste linnatranspordi toetuste süsteem, kuid tehnilistel põhjustel lükkub selle kasutuselevõtt kahe nädala võrra edasi.

Viljandi linnavalitsuse teatel on viivitus tingitud sellest, et bussifirma MTG ei saanud vajalikku tehnilist lahendust õigel ajal valmis. Linnavalitsus on tekkinud olukorrast teatanud ka Viljandi maavalitsusele kui maakondliku ühistranspordi korraldajale.

Aktsiaseltsi MTG esindajad paluvad tekkinud ebameeldivuste pärast vabandust ja lubavad omalt poolt teha kõik, et vajalikud tarkvaramuudatused kiiresti valmis saaksid. Uue korra rakendamiseni hüvitatakse tehtud kulutused täna kehtiva korra järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles