Toetussüsteemi uuendamine lükkub edasi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui praegu peavad Viljandi pensionärid bussipiletite kulutšekid kokku korjama, et need sotsiaalameti kassas raha vastu vahetada, siis peagi nad seda teed enam ette võtma ei pea.
Kui praegu peavad Viljandi pensionärid bussipiletite kulutšekid kokku korjama, et need sotsiaalameti kassas raha vastu vahetada, siis peagi nad seda teed enam ette võtma ei pea. Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäevast rakenduma pidanud eakate viljandlaste linnatranspordi toetuste süsteemi kasutuselevõtt lükkub tehnilistel põhjustel kahe nädala võrra edasi.

Viljandi linnavalitsuse teatel on viivitus tingitud sellest, et bussifirma MTG ei saanud vajalikku tehnilist lahendust õigel ajal valmis. Linnavalitsus on tekkinud olukorrast teatanud ka Viljandi maavalitsusele kui maakondliku ühistranspordi korraldajale. MTG esindajad paluvad tekkinud ebameeldivuste pärast vabandust ja lubavad omalt poolt teha kõik, et vajalikud tarkvaramuudatused kiiresti valmis saada. Uue korra rakendamiseni hüvitatakse tehtud kulutused täna kehtiva korra kohaselt.

Linnakodanikud, kelles olukord tekitab segadust, võivad info saamiseks helistada linnavalitsuse sotsiaalameti toetuste spetsialisti Mare Kallakase telefonil 435 4759.

Uus süsteem peaks endaga kaasa tooma uued bussikaardid: kümne korra ning 50-protsendilise hinnasoodustusega perioodikaardid. Kümne korra kaardile laetakse igal kuul automaatselt kümme sõidukorda. 50-protsendilise hinnasoodustusega perioodikaart hakkab kehtima siis, kui pensionär maksab vedajale pool perioodikaardi maksumusest ehk seitse eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles