Tegu käib sageli paberist eespool

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala fotograaf veendus esmaspäeval pelgalt paar tundi pärast seda, kui linnavalitsus oli ettevõtja Tiit Maisale andnud loa Leola tänaval uuele elamule jalgu jäävad vana maja ja kuur lammutada, et krunt oli juba tühi.
Sakala fotograaf veendus esmaspäeval pelgalt paar tundi pärast seda, kui linnavalitsus oli ettevõtja Tiit Maisale andnud loa Leola tänaval uuele elamule jalgu jäävad vana maja ja kuur lammutada, et krunt oli juba tühi. Foto: Elmo Riig / Sakala

Olgugi et Viljandi linnavalitsus on korduvalt kutsunud koduomanikke üles kinnistutel tehtavate lammutus- ja ehitustööde kohta korrektselt pabereid vormistama, toimetavad paljud ikkagi isepäi.

Nädala algul andis linnavalitsus tuntud ettevõtjale ning omal ajal reformierakondlasena kohalikus poliitikas kaasa löönud Tiit Maisale õiguse lammutada uue kodu rajamiseks Leola tänava ääres vana elamu ja kuur. Tegelikult oli krundil puhas töö tehtud juba mõni aeg varem.

Mida võib, mida mitte

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles