Gunnar Klettenberg võitis Riias etapi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gunnar Klettenberg teenis Riias peetud võistlusel maailmakarikasarja punkte ning oli Eesti koondisele toeks võistkonnavõistlusel. Pilt on tehtud sügisel Tallinnas, kui Saarepeedi valla mees võidutses hobusel Ulrike R.
Gunnar Klettenberg teenis Riias peetud võistlusel maailmakarikasarja punkte ning oli Eesti koondisele toeks võistkonnavõistlusel. Pilt on tehtud sügisel Tallinnas, kui Saarepeedi valla mees võidutses hobusel Ulrike R. Foto: Peeter Langovits / Postimees

Viljandimaa ratsasportlane Gunnar Klettenberg võitis pühapäeval Riias peetud takistussõidu maailmakarikavõistluste etapi, ehkki oli lõpetanud grand prix’ sõidu teise kohaga.

Lätis ratsaliidu korraldusel peetud võistluste kaalukaimas, 160-sentimeetriste takistustega sõidus, kus peale peapreemia jagati takistussõidu Kesk-Euroopa liiga maailmakarikapunkte, startis 32 võistluspaari. Neist kaks, Viljandimaa mees Gunnar Klettenberg hobusel L. B. Carnaval La Silla ja läti takistussõitja Kristaps Neretnieks hobusel Continue suutsid läbida raja puhtalt.

Lätlase ebaõnneks pääses ta ümberhüpetele ratsul, keda polnud maailmakarikaarvestusse registreerinud. Meie lõunanaabrite takistussõidu esinumber Neretnieks suutis ümberhüpetel nagu Gunnar Klettenbergki vigu vältida, kuid lätlase kasuks kõneles raja kiirem läbimine ja nõnda teenis ta kodupubliku rõõmuks grand prix’ võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles