Festivalimelu oli õhus viimase õhtuni

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul müristati rohkem kui kaks tundi kestva kontserdiga pühalikult lõppenuks pärimusmuusika festival, mis oli publiku meelt lahutanud neli päeva. Festivaliga rahule jäänud inimesed ei lasknud väsimusel maad võtta ning mõnus folgimeeleolu oli üleval pühapäeva hiliste tundideni.

Tallinnast ja Tartust kohale sõitnud Helina Raal ja Kristel Lopsik ei ilmutanud ühtegi väsimuse märki ning nautsid folki ka neljandal päeval. Nad polnud paar aastat festivalil käinud ning leidsid, et selle ajaga on tekkinud täiesti uus põlvkond nii esinejate kui publiku hulgas. «Oleme avastanud väga palju uusi ansambleid ja artiste, millest enne ei teadnud ning mis on väga lahedad,» rääkis Raal.

Nad tõid positiivse asjana välja ka töötoad ning laste mänguväljaku ala. «On tore, et on mõeldud igas vanuses festivalilistele. Oleme tänu sellele siin väga palju perekondi märganud ja see on meeldiv,» ütles Lopsik. Negatiivsena oli nende arvates liiga kommertslikuks muutnud aga toidutänav.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles