Omanäoline kirbuturg pakub uusi folgiriideid

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kenno Soo

Koidu seltsimaja hoovis ootavad täna ostjaid Homeless Couture nime kandva kirbuturu kauplejad, mille eestvedajate Lisann Lillevere ja Tõnis Hiiesalu sõnul pole tegemist tavapärase vanakraamituruga.

Lisann Lillevere arvates teeb nende kirbuturu eriliseks sealne atmosfäär ning teist sellesarnast Eestist ei leia. Nimelt on kirbukal kohal ka DJ, kes täidab hoovi kus üritus toimub mõnusate rütmidega läbi kogu päeva. Lisaks sellele võib sealt osta ka Kaido valmistatud maitsvad burgereid, rääkimata muidugi kõikvõimalikest riietest, ehetest ning muudest müügil olevatest vidinatest. Samuti on keha ja vaimu puhkamiseks üles riputatud võrkkiik.

Lillevere sõnul on kauplemas umbes kümme müüjat.

Nende hulka kuulub näiteks Reelika Maranik, kes kaupleb peamiselt riietega mulle hind jääb kahe euro piiresse. Ostjaid oli tema sõnul küllalt ning õhtuste kontserdite jaoks tarvilik summa on kenasti koos.

Turuga on rahule jäänud ka Hege Haljak, kelle sõnul oleks asi veel parem, kui asukoht oli folgi alale veidi lähemal, sest praegu külastavad laata siiski valdavalt tuttavad või need, kes siia mingil põhjusel ära eksivad. Ta lisas, et samas on väga mõnus, et tegemist on tavalistest kirbuturgudest intiimsema õhkkonnaga.

Kauplemine on naeratuse toonud ka Agnes Mäe ning Diana Logovaja näole, kelle arvates on see lahedaim kirbuturg kus nad kunagi käinud on.

Homeless Couture kirbuturud leiavad korraldajate kinnitusel aset üle kogu Eesti paari kolme kuu tagant. Viljandis käidi esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles