Viljandi folgifestival on möödunud politseile rahulikult

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv
Pilt on illustreeriv Foto: Elmo Riig / Sakala

Pärimusmuusika festival on politsei pressiesindaja ütlemist mööda möödunud traditsiooniliselt rahulikult.

Politsei pressiesindaja Agu Lalli sõnul viidi möödunud ööpäeva jooksul arestikambrisse kainenema seitse inimest. Näiteks neljapäeval oli sama saatus vaid ühel inimesel.

Lall pidas märkimisväärseks, et täna hommikul kell 6.34 teatati politseile Viljandis Riia maantee surnuaia parklas on ühe auto juures kaklus.

Sõiduautos Saab maganud kaks inimest said halva üllatuse osaliseks, kui kaks meest otsustasid autosse sisse murda ning nendega kakelda. Politsei võttis mõlemad mehed vahi alla ning alustati kriminaalmenetlust kehalise väärkohtlemise paragrahvi alusel.

Teine väljakutse saabus täna öösel kell 2.10. Viljandi järve äärses parklas oli lõhutud sõiduautol Audi A4 mitu aknaklaasi ning tõmmatud välja suunatuli. Auto omanik lubas esitada juhtunu kohta politseisse avalduse.

Lall rõhutas, et siiani on ainsad festivaliga seotud mured olnud kaotsi läinud lastega, kelle vanemate leidmine võttis palju aega. Seega palus ta, et väikelastele pandaks taskusse info vanemate kontaktandmetega, et vajaduse korral oleks kergem vanemad ja laps taas kokku viia.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles