Teisipäeval avatakse renoveeritud linnastaadion

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16. juunil taasavatakse pidulikult Viljandi linnastaadion.
16. juunil taasavatakse pidulikult Viljandi linnastaadion. Foto: Elmo Riig / Sakala

Teisipäeval, 16. juunil taasavatakse pidulikult Viljandi linnastaadion.


Renoveeritud maakonna esindusstaadioni avatseremooniale on oodata Eesti olümpiakomitee esindajat ja kultuuriministrit ning muidugi linna- ja maavalitsuse esindajaid.

Spordiväljakule kohaselt on avatseremoonial suur osa spordil, nii teevad värskel rajakattel esimese võistluse maakonna parimad noored 800 meetri jooksjad. Pärast seda võtavad üksteiselt 1500 meetri distantsil mõõtu Eesti tugevamad keskmaajooksjad ning kell 18.45 astuvad muruväljakule Eesti jalgpalli meistrivõistluste meistriliiga meeskonnad Viljandi Tulevik ja Nõmme JK Kalju.

Pärast kaht jooksuvõistlust ning enne jalgpallilahingut kell 18 algab staadioni avamise tseremoonia.

Kuigi ametlik avamine leiab aset teisipäeval, on juba pühapäeval uue staadioni muruväljakul võimalik kaasa elada Eesti jalgpalli meistrivõistluste esiliiga kohtumisele Tuleviku II ja Kiviõli Tamme Auto esinduse vahel.

Eeloleval kolmapäeval kell 15 algavad täieliku uuenduskuuri läbi teinud spordiväljakul maakonna kergejõustiku meistrivõistlused, mis jätkuvad neljapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles