Linn pakub folgipeole tasuta platside asemel reservfondist raha

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali lavade ehitamine lossimägedes algas eile ning erinevalt kõigist varasematest aastatest peab pärimusmuusika keskus nii ehitus- kui festivalipäevade eest Sakala keskusele renti maksma.
Festivali lavade ehitamine lossimägedes algas eile ning erinevalt kõigist varasematest aastatest peab pärimusmuusika keskus nii ehitus- kui festivalipäevade eest Sakala keskusele renti maksma. Foto: Kenno Soo

Homme algava pärimusmuusika festivali korraldajaid tabas hetkeline ehmatus, kui linnavalitsus tegi esmaspäeval otsuse, et ei anna neile lossimägede platse tasuta kasutada.

Otsust selgitades andis Viljandi linnapea Loit Kivistik mõista, et linnavalitsusel on võimalus pärast neli päeva kestva pärimusmuusika peo lõppu korraldajatele ootamatult tekkinud kulu hüvitada. Tõenäoliselt annab linn rendiraha korraldajatele lihtsalt tagasi.

6000 eurot lossimägede eest

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles