Kairi Dräbtsinskaja võitis Vao tallide karika

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandimaa ratsaspordiklubi liige Kairi Dräbtsinskaja
Viljandimaa ratsaspordiklubi liige Kairi Dräbtsinskaja Foto: Kenno Soo / Sakala

Laupäeval Väike-Maarja vallas asuvas Vao tallis peetud takistussõiduvõistlusel teenis kõrgeima sõidu võidu Viljandimaa ratsutaja Kairi Dräbtsinskaja hobusel Peron.

Vao karikavõistluste põhisõiduks oli 130 cm kõrguste takistustega ümberhüpetega parkuur. Põhiparkuuri läbis vigadeta neli võistluspaari, kes selgitasid võitja ümberhüpetel. Kiireima puhta sõidu tegi Kairi Dräbtsinskaja seitsmeaastase hobusega Peron. Lisaks neile suutis ümberhüpetel vigu vältida viljandimaalane Kristi Kõiv hobusega Portos. Nemad esindavad Tartumaa ratsaspordiklubi.

Ümberhüpetel saadud neli karistuspunkti andsid kolmanda koha klubi GKG liikmele Catlin Vatselile hobusega Catwoman. Viimati nimetatud olid parimad 120 cm kõrguses parkuuris, kus neile järgnesid Eleri Kiveste Vändrast ja Copherfild ning Dräbtsinskaja ja Peron.

Vaol olid kavas veel sõidud kõrgustega 100 ja 110 cm. Neist kõrgemas võtis Piret Ervald Viljandimaalt hobusega Ice de Wiqui.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles